MAREC 2020

🔮 TAROT 🔮 napoved 💗 za LJUBEZEN 💗 za mesec MAREC 🔮

🂬 IZBERI KARTO = “pick a card” 🂬

Izberi tisto karto, ki ti prva pade v oči – brez premisleka 🤪

🤩 v 2o2o v preobleki Cosmic Tarota 🤩

PRINC PALIC

Ta karta vam v mesecu marcu glede odnosov in ljubezni obljublja obdobje navdahnjene ustvarjalnosti, prebuditev voditeljskih sposobnosti v odnosu do drugih ter novo mladostno energijo, ki vas bo preplavila. V tem obdobju bi lahko v svoje življenje pritegnili živahno, mlado osebo, ki vas bo navdušila s svojo mladostno energijo in žarom, saj bo karizmatična, vesela, nasmejana, iznajdljiva in energična. Lahko bi se v to osebo močno zaljubili, do te osebe bi lahko začutili močno strast in privlačnost in ravno to bi lahko botrovalo porastu vaše življenjske energije in visokemu nivoju ustvarjalnosti. Ta oseba, ki jo boste spoznali, bi lahko bila iz tujine, kar pomeni, da je prišla iz druge države v vašo, možno pa je tudi, da boste vi med potovanjem v tujini spoznali nekoga. Boste pa na splošno v odnosih živahni in radi se boste družili ter boste druge vodili z veliko mero energije in dinamičnosti. Porajale se vam bodo nove ideje, ki jih boste zlahka uresničevali. Ljudje vam bodo zagotovo sledili, saj jih bo navduševala vaša pozitivnost, navdušenost in spontanost. Izkoristite to energijo in pozitivnost, saj vam lahko prinese mnogo dobrega.

ŠESTICA DISKOV

Ta karta vam v mesecu marcu nosi uspeh v odnosih ter ljubezni. Vendar je ta uspeh povezan s trudom in prizadevanjem. Na podzavestni ravni si v odnosih, pa najsi so ta ljubezenska, prijateljska ali poslovna, želite otipljivih rezultatov, torej neke vrste potrditve. Take rezultate bi lahko dosegli v roku 6 dni do 6 tednov, vendar le, če se boste pripravljeni odreči nekaterim svojim željam ali jih prilagoditi partnerju. Drugače pa ne bo tako enostavno. Pri tem vam bo v pomoč disciplina, postopno delovanje, odprtost in prožnost za nove možnosti, ki jih niste še pretehtati ter uravnoteženje svojih želja srca nasproti razumu. Prav tako vam bo v pomoč, če boste sledili resnici, svoji intuiciji ter se naučili diplomatične komunikacije v odnosih. Poleg vsega tega pa se vam svetuje tudi, da ne skačete od ene situacije k drugi, temveč, da vztrajate pri tem, kar ste si zadali. Vse vam bo uspelo, če boste korak za korakom sledili samemu sebi in boste pripravljeni, glede na situacijo, sklepati kompromise. Ta karta vas namreč uči, da je potrebno v odnosih enakomerno dajati in jemati. Če eno ali drugo ni usklajeno, se pojavijo težave in nerazumevanje. To konkretno pomeni tudi, da boste lahko v tem času svojemu partnerju ali prijatelju, lahko tudi družinskemu članu posodili denar ali pa prejeli vrnjen denar, ki ste ga že posodili. Poleg tega bi lahko zaprosili tudi za posojilo ali pa komu kaj podarili, saj je ta karta tudi karta dobrodelnosti.

HIEROFANT

Če ste izbrali to karto za področje ljubezni in odnosov, to lahko za vas v mesecu marcu pomeni več stvari.  Če ste že vezani na določeno osebo, pa ni važno ali je to na osebnem ali poslovnem nivoju, lahko karta svečenika nakazuje na novo poglavje in željo po resnosti v nekem odnosu,  če že imate družino, pa kaže na to, da se vam svetuje, da več časa posvetite svoji sekundarni in primarni družini, v kar pa vas bodo silile tudi okoliščine. To pomeni, da bo za vas dobro,  da se v tem času več ukvarjate s družino in ne toliko s poslovnimi zadevami. V tem obdobju se boste tako iz partnerskih odnosov (osebnih, službenih ali prijateljskih) ali odnosov v družini učili ali pa boste razreševali pomembne zadeve v vaši ožji ali širši družini. Lahko bi se vam tudi zgodilo, da bi vaš ljubezenski ali poslovni partner imel v tem času več opravkov v svoji družini in se boste vi sami morali naučiti tudi to sprejeti. Samskim ta karta obljublja novo poznanstvo preko kroga družine ali pa razrešitev neke težave, v povezavi z družino, lahko pa tudi z ljudmi, s katerimi ste kakorkoli bolj intenzivno povezani. Tako se boste v vseh odnosih, pa ni važno ali so to družinski, poslovni ali ljubezenski,  ne le poglobljeno učili, ampak tudi iskali resnico. Lahko bi vam v tem času postal všeč tudi kakšen vaš učitelj ali pa nekdo, ki ga imate za svojega učitelja. Torej ne glede na to kaj vas bo v mesecu marcu doletelo, vzemite na znanje, da je to čas posvečanja ljudem, ki so vam blizu ter učenja od njih. Bolj boste to pozitivno sprejeli, lažje vam bo. Svečenik – Hierofant namreč želi ljudi naučiti, kaj je v odnosih pomembno ter nas opozarja, da kot osebnosti v zavesti najbolj rastemo, ravno preko odnosov. Glede tega nas uči tudi ponižnosti ter zavedanja, kako so drugi ljudje, ki so nam pri srcu pomembni in nenadomestljivi, če jih izgubimo. Zato se vam, v tem mesecu, res svetuje skrb in namenjanje pozornosti bližnjim, posebej družini!