Mateja Drašler

Mateja

Vsak dan ugotavljam nove podrobnosti o sebi in to mi je všeč, saj vidim, kako se iz dneva v dan spreminjam, napredujem in rastem ?. Tisti ki me poznajo vedo, da lahko od mene vedno dobijo dober nasvet, objem in nasmeh. Sem pozitivna realistka z iskro v očeh.

Lahko rečem, da imam preprosto rada svoje življenje in ga vsak dan bolj cenim. Rastem skozi izkušnje, ki mi jih prinaša moja mala deklica, učim se iz odnosov prek svojega čudovitega partnerja in vseh ljudi, ki me obkrožajo v življenju. Zaljubljena sem v lepote narave, kamor pobegnem napolnit svoje “baterije” in Ona me nikoli ne razočara. 

Občudujem živali, ki sobivajo na naši Materi Zemlji in nam kažejo pot in način, kako postopati v različnih situacijah, ker je včasih marsikaj bolj preprosto kot se zdi na prvi pogled, saj nam naš um vse prevečkrat naredi zmedo :). 

Glasba je tisti del mene, brez katerega ne morem v življenju. Je v meni in zunaj mene. In kaj je dobra glasba mi pove celotno telo, ko dobim kurjo polt od samega navdušenja. Cenim tudi, ko igra glasba tišine. 

S fotografijo ujeti trenutki, so tisti del mene, s čimer se moja umetniška narava prebudi, prav tako s slikanjem in ustvarjanjem različnih stvari. Znanje, ki ga še nadgrajujem, vsakič poboža Venero v meni. Brez teh delčkov svetlobe, bi bilo moje življenje neizpolnjeno. Zato sem tudi pričela ustvarjati energijske slike, ki imajo izjemno močno vibracijo. Več si lahko pogledaš tukaj.

Ne sledim modnim trendom in smernicam vsak dan, samo poslušam svojo intuicijo, ki mi pravi v kaj naj odenem svoje telo. Pa vendar je nekje v podzavesti to moja strast. Igranje z oblačili, barvami, vzorci in odtenki v povezavi z znanjem Djotisha mi prinaša veliko prednosti pri vsakdanji energetski podpori.

Moj hobi je DJstvo – vrtenje elektronske glasbe, s katerim z roko v roki hodiva že od leta 2002. Občutek, ki me prevzame ob pogledu na sijočo, veselo, srečno, nasmejano, predvsem pa poskočno publiko, je neopisljiv. Ta občutek me izpolnjuje in me navdihuje.

Poklicana sem bila tudi, da osvojim znanje vedske astrologije Djotish, s katerim pomagam tistim, ki v življenju potrebujejo in iščejo dodatno svetlobo. Djotish ni samo orodje. To je cenjeno starodavno znanje vedskih mojstrov in ko ga pričneš živeti, takrat veš, da je svetloba vsak dan prisotna v življenju. V kolikor želiš, da delček le-te prinesem tudi v tvoje življenje, pokukaj sem.

In nenazadnje, učenje je moje poslanstvo. Učenje kako v življenju uravnovesiti materialnost in duhovnost v svetu dvojnosti, ki ga živim tukaj in sedaj. 

Preventivna tehnika, ki jo uporablja vedska astrologija, so tudi eterična olja. Bila so mi predstavljena in takoj sem vedela, da je to tisto, kar bo postalo del mojega življenja. Uporabljam jih vsak dan, saj so vonjave prečudovite, da ne govorim o okusih in učinkih, ki jih eterična olja nudijo. Narava je res prečudovita in dala nam je na voljo tudi svoj velik zaklad. 

S tečajem Angelske Intucije sem svoje znanje nadgradila še z ženskim principom – intuicijo in jo tako v sebi še dodatno prebudila ter osvojila orodja za delo z njo. Intuicija je močno orodje, ki je ključno za naš obstoj in je eno izmed znanj, za katera sem izjemno hvaležna, da so me poklicala in ki se jih poslužujem pri mojem delu z ljudmi.

Namaste*